Workshop volgen? Het delen van kennis en ervaringen, praten over nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van huidverjonging en huidverzorging. CROMA vindt het belangrijk om met haar relaties stil te staan bij nieuwe inzichten, vaardigheden of hulpmiddelen. Daarom organiseert CROMA regelmatig een workshop voor cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en specialisten in de esthetische dermatologie over onderwerpen die direct of indirect gelieerd zijn aan de esthetische dermatologie.

Aespio draadlift workshopArthrex PRP workshopPrincess filler workshop

19 juni 2019 en 16 oktober 2019 workshop PRP met Arthrex Double Syringe onder leiding van Tom van Eijk >> Meer informatie

18 mei 2019 PDO basis Workshop onder leiding van Jan Aghina >> Meer informatie

12 november 2019 en 10 december 2019 PDO draadlift Workshop threadz® – barbed onder leiding van Els Vogelpoel >> Meer informatie

24 september Filler Workshop saypha VOLUME PLUS onderleiding van Olga Liplavk >> Meer informatie 

Workshop volgen? Croma Pharma organiseert geaccrediteerde hands-on trainingen voor artsen die zich willen bekwamen in behandelingen met de diverse saypha® injectables, de PDO draadlift van Aespio en/of Arthrex PRP.

In deze training komen de verschillende toepassingen en indicaties van ons product portfolio aan bod. Onder begeleiding van dr. Jan Aghina wordt er tijdens het praktijkgedeelte uitgebreid aandacht besteed aan de procedure en leert u de behandeling toe te passen al dan niet op een eigen model.

Na afloop van de cursus heeft u voldoende theoretische kennis en praktijkervaring en bent u in staat om zelfstandig cosmetische filler, draadlift en/of PRP behandelingen uit te voeren.

Wanneer:

De workshop wordt op aanvraag georganiseerd. Voor informatie of het bespreken van een workshop kunt u contact opnemen met Mariët van Lieshout. Dit kan per telefoon (06) 22847049 of e-mail: mariet.vanlieshout@cromapharma.nl

Locatie:          

Biutifill, Industrieweg 36, 3501 MA IJsselstein.

Kosten:            

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan de Workshop. Na afloop bieden wij u de mogelijkheid van het afnemen van een starterspakket. Deelnemers kunnen een eigen model meenemen, alle gebruikte materialen zijn inbegrepen in de prijs.

Accreditatie: 

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname aan de workshop.