Uw huid – Uw formule

Beleef het op 9 juni met CROMA bij FYEO Medical in Eersel

Geen huid is hetzelfde. Huidconditie en -type zijn bij iedereen anders. Acne, couperose, pigmentvlekken, rimpels… ieder probleem vraagt om zijn eigen specifieke aanpak. En dat vraagt veelal om meer dan één tubetje of crèmepje….

Daarom ontwikkelden de dermatologen van Universkin een nieuw concept. Een wetenschappelijke benadering van huidverzorging waarbij niet het product maar de huid centraal staat. Het Universkin systeem is een unieke en innovatieve maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinische bewezen is.

CROMA is trots u dit nieuwe systeem persoonlijk te mogen presenteren. Op 9 juni willen wij u laten zien en ervaren hoe dit systeem in zijn werk gaat. Daarom bieden wij u naast een korte presentatie de mogelijkheid om samen met de specialist uw eigen Universkin serum te maken. Toegespitst op úw huid!

Om úw unieke formule samen te kunnen stellen wordt er een huidanalyse uitgevoerd aan de hand van een vragenlijst. Zo kan de specialist de voor u relevante werkzame stoffen selecteren uit 19 beschikbare actieve bestanddelen.  In minder dan een minuut wordt uw huidverzorgingsformule samengesteld, terwijl u erbij bent.

Geïnteresseerd? Dan begroeten wij  u graag op 9 juni van 15:30 uur - 18:00 uur bij FYEO Medical in Eersel.  FYEO Medical is de eerste kliniek in Nederland die met deze unieke formule van start gaat. Tot dan!

Vragen? Bel (06) 12399834.

CROMA Nederland, Mariët van Lieshout & Louise van Hingst

PS  In verband met het exclusieve karakter van deze bijeenkomst is het aantal deelnemers beperkt. Bevestig daarom uw komst middels het inschrijfformulier.  Dan bent u verzekerd van een plek.