Princess Huidverzorging

Uw huid is dol op hydratatie!  Daarom ontwikkelde CROMA -dè expert in hyaluronzuur- Princess Skincare True Hyaluron® voor een langdurige hydratatie. De producten voelen prettig aan en zijn licht geparfumeerd.

Het Princess Skincare True Hyaluron® assortiment bevat speciaal ontwikkelde hyaluronan moleculen en andere actieve ingrediënten die een optimale voeding van de huid garanderen. Deze technologie heet Hyalessence Technology®.

Gepatenteerde technologie

Zuivere hyaluronan moleculen worden aan elkaar gekoppeld, zodat er een hoog-moleculair netwerk ontstaat met een enorm vochtvasthoudend vermogen. Bovendien werkt het als drager voor nuttige stoffen, zoals natuurlijk hyaluronzuur en andere bestanddelen die goed zijn voor de huid.

Het ligt als een beschermend laagje op de huid. Huidverzorging met Hyalessence Technology® zorgt ervoor dat de huid voor een optimale hydratatie effectief wordt voorzien van hyaluronzuur en van andere stoffen die de huid voeden en soepel houden. Daardoor nemen zichtbare verouderingsverschijnselen af: de huid straalt, is vitaler en frisser.