Princess Draadliften

Met het ouder worden verliest het gezicht aan volume. De huid verslapt en het gezicht gaat er anders uitzien. De kaaklijn wordt slapper, de wangen platter, het hoofd rimpelt en de mondhoeken gaan hangen. Kortom contourverlies, wat leidt tot een ouder uiterlijk. De schoonheidsdriehoek keert om: het bredere vlak van het gezicht zit nu aan de onderkant.

Met een draadliftbehandeling kunt u uw uiterlijk iets verjongen. Met deze behandeling zorgt u voor een verstrakking en lifting van de huid. Kortom, een verjonging van het gezicht zonder  een ingrijpende facelift operatie.

Wat is een draadlift?

Dit is een nieuwe, innovatieve techniek om het gezicht of bijvoorbeeld de hals te verjongen. En dit met de voordelen van een niet-chirurgische behandeling. Zo is er maar een korte periode nodig om van de ingreep te herstellen. Het materiaal bestaat uit biologisch afbreekbare hechtdraden die binnen de chirurgie al jarenlang als oplosbare hechting worden gebruikt. Tijdens de behandeling worden de hechtdraden in de diepere laag van de huid geplaatst. Ze hechten zichzelf vast in het onderhuidse weefsel en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor worden het onderhuidse weefsel en de huid enigszins opgerekt. Dit proces wordt na een paar dagen ondersteund door de natuurlijke aanmaak van collageen rondom de hechtdraad. Deze stof zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat.

De hechtdraden lossen na verloop van tijd op. De tijdsduur waarbinnen de hechtdraden oplossen varieert per hechtdraad, want er zijn twee type draadliften. Er kunnen op ieder gewenst moment extra hechtdraden geplaatst worden.

Er is dus vanaf nu een methode beschikbaar waarmee de huid een tijd lang gelift en het onderhuidse weefsel beduidend strakker gemaakt kan worden. Dit alles met minimale inspanningen en vrijwel zonder risico’s. In vergelijking met een facelift heeft een draadlift veel voordelen voor de patiënt. Het levert minder stress op omdat de ingreep veel kleiner is. Er zijn geen zichtbare littekens en de genezing gaat over het algemeen heel snel. Ook is er veel minder kans op pijn en ontsteking. Een ander voordeel van deze techniek: de behandeling neemt weinig tijd in beslag. Binnen zo’n 15 tot 40 minuten bent u klaar.

pdo-draadlift_-voor-en-na-1

Zijaanzicht PDO behandeling

Voor en na foto vrouwelijke patiënt, 35 jaar
behandelzones: ogen en mond
PDO Basic 8 draden en 2 x Princess Volume filler

Cosmetisch arts? Croma Pharma organiseert regelmatig workshops.