Over ons

Zelf zijn we ook niet meer de jongste! We hebben inmiddels ook de leeftijd dat we de tijd wel eens stil willen zetten. Vaker nadenken over mooi oud worden, huidverzorging, huidverbetering en gezichtsverjonging. Een rimpeltje hier en daar, volume- en contourverlies in het gezicht zien. Huidveroudering, iedereen krijgt er vanaf zijn 30e mee te maken. Dus ook wij!

Wij zijn Mariët van Lieshout (Sales CROMA Nederland) en Louise van Hingst (Marketing CROMA Nederland). We hebben allebei jarenlang ervaring in de farmaceutische industrie. Sinds enkele jaren vertegenwoordigen we in Nederland één van ’s werelds meest gerenommeerde specialisten op het gebied van huidverjonging en -verzorging: CROMA. Dagelijks zetten we ons met met veel plezier en enthousiasme in om cosmetisch behandelaars en hun patiënten te informeren over de visie en mogelijkheden die CROMA biedt om op een veilige en natuurlijke manier mooi oud te worden. We voelen ons thuis bij het Pro-Age concept dat CROMA realiseert: er voor je leeftijd bijzonder goed uit zien. Een concept dat wij graag uitdragen.

Croma Pharma 2016En dat doen wij niet alleen. Achter ons staat het hele CROMA team. Vanuit het hoofdkantoor in Oostenrijk en talloze vestigingen over de gehele wereld is dit in 1976 opgerichte familiebedrijf wereldwijd actief met het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten voor de esthetische dermatologie. Producten die bekend zijn onder de naam saypha®. Deze saypha® producten met hyaluronzuur zijn ontwikkeld voor de behandeling van verschillende esthetische indicaties. Voor de noodzakelijke huidverzorging kun je kiezen voor het kwalitatief uitstekende Universkin. En voor rimpels en het verjongen van de huid kunnen artsen kiezen uit meerdere injectables van saypha® of de PDO draadlift.

Croma investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe, veilige, effectieve en makkelijk te gebruiken producten. Trends en de hoge eisen van cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, hun patiënten en consumenten staan hierin centraal. Op onze innovatieve R&D afdeling is een team van 30 specialisten continu op zoek naar nieuwe ideeën. Met hun medische knowhow en farmaceutische technologie leveren deze collega’s van R&D een belangrijke bijdrage aan het succes van CROMA. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd! Ideeën die in onze uitstekend geoutilleerde productiebedrijven worden geproduceerd. Betaalbaar, veilig en van de hoogste farmaceutische klasse: kwaliteit is dus meer dan gegarandeerd.

Al meer dan 40 jaar toonaangevend in esthetische oplossingen voor de huid. Jouw huid!